A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Захід для людей поважного віку

Дата: 21.10.2019 12:34
Кількість переглядів: 722

     18 жовтня Глибочицькою сільською радою спільно з Житомирським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) громадян Житомирської районної державної адміністрації на базі Глибочицького будинку культури було проведено святковий захід для громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, які потребують особливої соціальної уваги, підтримки та перебувають на обліку у територіальному центрі.

      До гостей свята з вітальним словом звернувся Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський, який наголосив на важливості підтримки громадян, що потребують особливої соціальної уваги, подякував літнім людям за їх довголітню натхненну працю, розуміння та підтримку нових починань об’єднаної територіальної громади.

      Учасників заходу концертною програмою привітали творчі колективи та окремі виконавці будинку культури с. Глибочиця, клубу с. Березина та, учасники художньої самодіяльності Житомирського територіального центру. Тепла атмосфера заходу сприяла виявленню співочих талантів підопічних територіального центру. Так, спільно із музичними колективами українські народні пісні співали запрошені літні люди громади. Запрошених працівники територіального центру почастували солодким пригощенням та напоями.

      Глибочицькою сільською радою було організовано підвіз громадян похилого віку для участі у заході.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь