Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Ми за зелену планету.

Дата: 23.09.2019 16:40
Кількість переглядів: 575

     В рамках проекту ПМГ ПРООН/ГЕФ «Підвищення рівня обізнаності з питань захисту озонового шару та запобігання змінам клімату – національний внесок у  виконання Монреальського протоколу» мережею ОГС «Зелена Житомирщина», ГО «Розвиток та Довкілля» та Житомирським агротехнічним коледжем з 25 квітня по 25 травня 2019 року проводився конкурс малюнків, присвячений Всесвітньому дню охорони довкілля для дітей та молоді Житомирської області «Намалюй громаду та довкілля – вирішуй проблему забруднення повітря».

      В  обласному конкурсі взяли участь здобувачі освіти Глибочицької громади. У вересні 2019 року були підведені підсумки конкурсу.   Здобувачка освіти  комунального закладу «Гадзинська гімназія» Глибочицької сільської ради Голуб Олександра посіла І місце в категорії «Я люблю свою громаду».

      16 вересня 2019 року на базі Житомирського агротехнічного коледжу відбувся захід «Дій за озон», в рамках якого переможці були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

      Щиро вітаємо Голуб Олександру та бажаємо подальших успіхів та перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь