A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

22-41 Про надання гр. Кисленко Т.М. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою

Дата: 12.08.2019 10:53
Кількість переглядів: 486

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять друга сесія сьомого скликання)

від  05 вересня 2019 року

 

Про надання  гр. Кисленко Т.М. дозволу

на розробку технічної документації із землеустрою

 

    Розглянувши  звернення довіреної особи Станкевич Галини Леонідівни про надання дозволу Кисленко Тетяні Миколаївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) згідно рішення Житомирського районного суду Житомирської області від 14.06.2019 року, справа № 278/376/19 про визнання за нею права на земельну частку (пай) в порядку спадкування після смерті  баби  Курачук Ганни Петрівни   із земель колективної власності реформованого КСП «Глибочицьке» за межами с. Глибочиця,  керуючись ст.ст. 12,25,122 пункт 3 розділ ІX «Прикінцеві Положення», розділ X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України,  ст.ст.1,3,5,11  Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» та іншими Законами та  нормативно-правовими актами у галузі земельних відносин,  сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Надати гр. Кисленко Тетяни Миколаївни  дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за  № 714    загальною площею 1,3 га для ведення особистого селянського господарства  за рахунок земель реформованого КСП «Глибочицьке», розташованих за межами населеного пункту на території Глибочицької сільської ради, Житомирського району, Житомирської області відповідно до проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) по розподілу земельних ділянок між їх власниками.

2.   Громадянці: Кисленко Т.М

2.1. На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про передачу безоплатно у власність земельної ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь