A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

22-35 Про надання ТОВ «Козак» дозволу на розробку технічної документації із землеустрою

Дата: 11.08.2019 14:35
Кількість переглядів: 493


ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять друга сесія сьомого скликання)

від  05 вересня 2019 року

 

Про надання  ТОВ «Козак» дозволу

на розробку технічної документації із землеустрою.

 

 

    Розглянувши  заяву голови ТОВ «Козак» в особі директора Синьоокого О.В. про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на загальній площі 53,7500 га для товарного сільськогосподарського виробництва  з метою  надання  їх оренду за рахунок невитребуваних земельних часток (паїв) реформованого КСП «Дружба Коростишівського району,  враховуючи довідку з державної статистичної звітності виданої 29.07.2019 №32-6-0,25-1232/164/19 Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області відділ у Коростишівському районі, керуючись ст.ст. 12,25,37-1,122 пункт 3 розділ ІX «Прикінцеві Положення», розділ X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України,  ст.ст.5,11,13  Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» та іншими Законами та  нормативно-правовими актами у галузі земельних відносин,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати ТОВ «Козак» в особі директора Синьоокого О.В. дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на загальні площі 53,7500 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  за рахунок невитребуваних  земельних часток (паїв) реформованого КСП «Дружба», розташованих на території Глибочицької сільської ради, за межами населеного пункту с. Кмитів, Коростишівського району, Житомирського району,.

2.   ТОВ «Козак»

2.1. На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних часток (паїв) в натурі у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про передачу в оренду земельних ділянок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь