A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

22-29 Про надання гр. Поліщук Г.Ф. Гродській М.Ф. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою

Дата: 11.08.2019 13:04
Кількість переглядів: 524

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять друга сесія сьомого скликання)

від  05 вересня 2019 року

 

Про надання  гр.  Поліщук Г.Ф. Гродській М.Ф. дозволу

на розробку технічної документації із землеустрою.

 

    Розглянувши колективне звернення громадян Поліщук Ганни Федорівни та Гродської Марії Федорівни про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), як власникам   сертифікату на право на земельну частку (пай) серії ЖТ № 0228796 по спадкуванню за заповітом  із померлої Ковальчук Ольги Антонівни   із земель колективної власності реформованого КСП «Глибочицьке» за межами с. Гадзинка,  керуючись ст.ст. 12,25,80,89,122 пункт 3 розділ ІX «Прикінцеві Положення», розділ X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України,  ст.ст.1,3,5,11  Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» та іншими Законами та  нормативно-правовими актами у галузі земельних відносин,  сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Надати громадянам Поліщук Ганни Федорівні та Гродській Марії Федорівні  дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за № 121    загальною площею 3,8600  га для ведення особистого селянського господарства взамін сертифіката ЖТ № 0228796 для передачі у спільну сумісну власність за рахунок земель реформованого КСП «Глибочицьке», розташованих за межами населеного пункту на території Глибочицької сільської ради, Житомирського району, Житомирської області відповідно до проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) по розподілу земельних ділянок між їх власниками.

2.   Громадянам: Поліщук Г.Ф., Гродській М.Ф.

2.1. На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про передачу безоплатно у спільну сумісну власність земельної ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь