A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

22-11 Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки Вигівському Віталію Остаповичу та Бурилко Валентині Станіславівні

Дата: 10.08.2019 15:06
Кількість переглядів: 533

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №
(двадцять друга сесія сьомого скликання)

від  05 вересня 2019 року

 

Про надання   дозволу на розробку технічної

 документації із землеустрою щодо поділу та

об’єднання земельної ділянки

 

    Розглянувши  звернення довіреної особи Туфанової Тетяни Миколаївни від  громадян Вигівського Віталія Остаповича та Бурилко Валентини Станіславівни про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для надання у спільну сумісну власність земельної частки (паю) № 001, площею 1,86 га взамін сертифіката серії ЖТ № 0228775 яка належить згідно  свідоцтва про право на спадщину за законом, номер у спадковому реєстрі 63986879, 63986857 від 01.04.2019 року з померлої Вигівської  Євгенії Петрівни із земель колективної власності реформованого КСП «Глибочицьке» за межами с. Глибочиця,  керуючись ст.ст. 12,25,79-1,81,89,122 пункт 3 розділ ІX «Прикінцеві Положення», розділ X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України,  ст.ст.1,3,5,11  Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» та іншими Законами та  нормативно-правовими актами у галузі земельних відносин,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл громадянам Вигівському Віталію Остаповичу та Бурилко Валентині Станіславівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки невитребувані земельні частки (паї) кадастровий номер 1822082000:03:000:0954 площею 46,3979 га землі сільськогосподарського призначення за цільовим призначенням А 01.01 для  ведення товарного сільськогосподарського призначення, розташованих за межами населеного пункту на території Глибочицької сільської ради, Житомирського району, Житомирської області на дві, а саме:

- Земельна ділянка № 1 площею 1,86 га;

- Земельна ділянка № 2 площею 44,5379 га.

  1. Громадянам Вигівському В.О., Бурилко В.С..

2.1. На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку технічної документації із землеустрою щодо  поділу земельної ділянки у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про передачу безоплатно у власність земельної ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь