A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Вітаємо рій «Нескорені» Студеницького ліцею з перемогою (ІІ місце) в обласному етапі гри «Сокіл» (Джура)

Дата: 20.06.2019 15:16
Кількість переглядів: 818

Фото без опису      Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура) є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання дітей та молоді, спортивно-оздоровчої роботи, прогресивною формою національно-патріотичної свідомості відповідно до ціннісних орієнтирів Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

  Вона стала невід’ємною складовою національно-патріотичного виховання  дітей та молоді. Виховна система гри «Джура»  включає в себе постійну роботу у закладах освіти  протягом усього навчального року, дає можливість залучити до спільної дії здобувачів освіти, педагогів, батьків, представників місцевого самоврядування та громадських організацій.    

Виховна система гри «Джура» базується на козацьких і пластових традиціях. Така форма виховної роботи з   молоддю є надзвичайно ефективною та актуальною, зважуючи на складні військово-політичні умови, що нині склалися в Україні. Високий рівень обороноздатності України може бути забезпечений не стільки новітніми зразками зброї, але, у першу чергу, високим рівнем патріотизму громадян, наявністю в них потрібних умінь та навичок із загально - військових дисциплін, вміння зберегти своє життя і здоров’я в умовах надзвичайної ситуації та військового конфлікту, надання першої допомоги, а головне – їхньої готовності захистити Україну від будь-якого агресора. Народ-патріот – непереможний.

 У наші дні, як ніколи, українці пройнялися духом єдності, усвідомлення себе як нації. Однак страшною ціною за цей справжній патріотизм стали сотні загиблих та тисячі поранених наших співвітчизників.   Заклади освіти Глибочицької сільської ради   активно почали допомагати тим, хто служить в АТО, хто ризикує кожен день своїм життям заради миру і спокою в Україні, заради єдності Батьківщини. Військово-патріотичне виховання здобувачів освіти  на засадах козацької  педагогіки знайшло відображення у дитячо-юнацькій військово - патріотичній грі «Сокіл»(«Джура»).

    З  10 по 15 червня 2019 року команда КЗ «Студеницький ліцей» (рій -  «Нескорені»), представляла Глибочицьку ОТГ на обласних змаганнях з військово-патріотичної гри Джура -2019 ВО-4 Тютюнник.

         Протягом  тижня здобувачі освіти ліцею виборювали звання найкращих серед 23 команд – представників Житомирської області. Гаряче, важко, хмари комарів, насичені дні, але спортсмени доклали зусиль і були одними з кращих з таких етапах: військова смуга перешкод, саперна підготовка, орієнтування, таборування  і в результаті здобули 2 загальнокомандне місце.

Ми пишаємося досягненнями наших учителів та здобувачів освіти.  Вітаємо з перемогою! Бажаємо не зупинятись на досягнутому та продовжувати підкорювати Олімп!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь