A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Враження після участі у Всеукраїнській літній Стартап-Школі «StartChemist»

Дата: 19.06.2019 15:33
Кількість переглядів: 568

 Вчитель хімії Комунального опорного закладу освіти «Глибочицький ліцей» Григор’єва Тетяна Миколаївна   разом з ученицею 9 класу  Дем’янчук Катериною    з 10 по 14 червня 2019 року  були запрошені до міста Києва, в Національний еколого – натуралістичний центр (НЕНЦ), для участі у  Всеукраїнській літній Стартап-Школі. Взимку наші представники вже брали участь у Всеукраїнському турнірі «Юний хімік» на базі даного закладу, тому  знову  були запрошені для участі у літній школі хіміка, де знову їх чекала цікава та пізнавальна  програма.              

10 червня, в перший день приїзду, відбулось поселення в таборі  «Юннат», а потім урочисте відкриття Всеукраїнського зльоту юних хіміків та природознавців, де учасників розважали співаки та музиканти з музичних шкіл Києва. А ввечері  школяри мали  можливість помилуватися  краєвидами столиці.

У вівторок, 11 червня 2019 року, учасники відвідали  Київський Політехнічний Інститут (КПІ) імені Сікорського, його хіміко-технологічний факультет, де на базі аудиторії по виготовленню біодобавок та косметичних засобів здобувачі освіти мали змогу самостійно виготовити натуральний крем для обличчя, дізналися секретні рецепти виготавлення даних косметичних засобів. Також були проведені екскурсії до різних музеїв  КПІ.  

      В інституті біохімії ім. О.Палладіна пройшли екскурсії в   хімічні лабораторії та кабінет-музей самого вченого.        

   12 червня відбувся трансфер до «Chem Lab Лабораторії експериментальних досліджень Національного Центру «Мала академія наук України», де для здобувачів освіти був проведений цікавий експериментарій по визначенню вітаміну С в різних фруктах та овочах. А для  педагогів-керівників  було проведено  змістовні лекції, екскурсії, презентації.

   Керівництво НЕНЦу всім учасникам школи та їх керівникам зробило подарунок - білети на виставу до Київського театру оперети. Під час вистави всі учасники отримали естетичне задоволення від гри акторів  та архітектури театру.

    В  день від’їзду  наша група відвідала музеї НЕНЦу, а також були присутня на урочистому закритті та нагородженні учасників літньої Стартап школи-2019.  Представникам КОЗО «Глибочицький ліцей»  було за честь прийняти участь у заході Всеукраїнського рівня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь