A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

«Джура» виховує патріотів……

Дата: 06.06.2019 16:33
Кількість переглядів: 756

    Фото без опису04 червня 2019 року    на стадіоні імені В.І. Міщенка села Глибочиця  пройшов перший  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

     Участь взяли 4 команди:  КОЗО «Глибочицький ліцей», КЗ «Студеницький ліцей», КЗ «Гадзинська гімназія», КЗ «Кошарищенська гімназія». Організацію та проведення забезпечила Глибочицька сільська рада та відділ освіти    Глибочицької сільської ради.       Грою передбачена мета виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, формування у  дітей та підлітків навичок здорового способу життя.  

         У відкритті І етапу гри «Сокіл» («Джура») взяли участь  Сокальський С.В. – сільській голова, Войтенко Г. М. – начальник відділу освіти. Вони звернулися до учасників Гри з побажаннями бути відданими Батьківщині та українському народу, залучатися до відродження національних і загальнолюдських духовних та моральних цінностей, власним прикладом надихати й долучатися до здорового способу життя, застосовувати набуті знання та навички лише у спортивних змаганнях.

         Програма І етапу гри передбачала проведення таких видів змагань:   конкурс строю та пісні «Впоряд», творчо-мистецький звіт «Ватра», «Стрільба з пневматичної зброї», туристсько-спортивна «Смуга перешкод», метання гранати, таборування, надання першої долікарської допомоги «Рятівник», інтелектуальна гра-вікторина «Відун» та інше. Всі учасники гри продемонстрували добру підготовку, злагоджені командні дії та  індивідуальні вміння.

         За сумою балів судді визначили найсильніших, перше місце зайняв рій   «Нескорені»  КЗ «Студеницький ліцей»,      який і представлятиме Глибочицьку ОТГ  на  ІІ обласному етапі військово-патріотичної гри «Джура» з 10 по 15 червня 2019 року в смт. Першотравенськ Баранівського району.

         З цікавістю за змаганнями спостерігали вихованці пришкільного табору Глибочицького ліцею, які в майбутньому братимуть участь у таких змаганнях.

Після насиченої програми всі діти скуштували смачну юшку та смажену картоплю, приготовлену на кострі.

         Проведена гра дала можливість забезпечити виховання патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції і здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь