A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

У столиці відбулось нагородження переможців конкурсу, присвячених Шевченківським дням. Вітаємо щасливчиків!

Дата: 05.06.2019 15:38
Кількість переглядів: 1301

Фото без опису         30 травня 2019 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням.

        Переможців нагородив Заступник міністра освіти і науки України Вадим Карандій, який передав вітання від міністерки освіти і науки України Лілії Гриневич.

       За підсумками ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, проведеного під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», нагороджували призерів у номінаціях «Література» та «Історія України та державотворення». Цьогоріч до оргкомітету Конкурсу надійшло 125 робіт на тему «Духовні святині рідного краю».

        До складу поважного журі ввійшли добре відомі особистості: Салата О.О., Євтушенко Р.І., Желіба О.В. До  перевірки школярських і студентських робіт були залучені найдосвідченіші фахівці.

       Впевненою ходою, стрімко, на зустріч своїй перемозі,  підходили для отримання нагород переможці. Серед них здобувачі освіти опорного комунального закладу освіти «Глибочицький ліцей» Денисюк Вікторія та Іванова Каріна (9 клас) з роботою: «Архітектурна домінанта Замкової гори: Свято-Хрестовоздвиженський кафедральний собор». Вони отримали Грамоти МОН та цінні подарунки. Вже два роки поспіль діти здобувають абсолютну перемогу у цьому конкурсі під наставництвом вчителя історії Ломоносової Н.Р.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь