A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Дорогі діти, шановні вчителі та батьки!

Дата: 30.05.2019 14:28
Кількість переглядів: 619

Фото без описуВід щирого серця вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника , яке знаменує завершення 2018-2019 навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.
Сьогодні перегортаємо першу сторінку славного освітянського літопису Глибочицької об’єднаної територіальної громади.
Ця подія підсумовує освітню та виховну роботу педагогічних колективів та здобувачів освіти за цілий навчальний рік. Упродовж цього року здобувачі освіти долучалися до джерел культури й духовності, старанно засвоювали закони природи, скарби рідної мови та гуманістичні цінності, перемагали , здобували нагороди і просто навчалися, щоб знати більше, бути конкурентно-спроможним  у світі, що так стрімко розвивається. Дякуємо кожній дитині за те, що є справжнім патріотом нашої держави, нашої громади дякуємо вашим наставникам по – батьківськи вимогливим і по – материнськи турботливим. Ми спільними зусиллями робимо наші заклади освіти сучасними і перспективними. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання в Новій українській школі!

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду- нові вершини та нові досягнення. А головне - непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай щастить кожному з вас у виборі своєї подальшої дороги!

По -особливому урочистий цей день для ваших рідних. Разом з вами вони йшли дорогою шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їх, вдумливо сприймайте їх настанови! В цей урочистий день вітаємо всіх вас!

Бажаємо віри і впевненості у завтрашньому дні.
 Зичимо добра й благополуччя, здоров’я і миру!

З повагою,

Глибочицький сільський голова   С.В.Сокальський

Начальник відділу освіти                     Г.М.Войтенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь