Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Заклад освіти, до якого хочеться повертатись……

Дата: 28.05.2019 11:04
Кількість переглядів: 569

Фото без опису24 травня 2019 року на базі КОЗО  «Глибочицький  ліцей» відбувся День відкритих дверей. Адміністрація, педагоги,  ліцеїсти   гостинно зустрічали здобувачів освіти філії «Березинська початкова школа» та здобувачів освіти   9 класу КЗ «Гадзинська  гімназія», педагогів, батьків.    

У присутніх була можливість переконатися в тому, що саме в  Глибочицькому ліцеї  створюються всі умови  для гармонійного розвитку, якісного навчання й виховання.   

            Зустріч дев’ятикласників обох закладів була насиченою, проводилася 

 тренінги – знайомства здобувачів освіти,   навчальна гра школярів 9 класу,  

 екскурсія  до музею села Глибочиця,   екскурсія  закладом освіти. 

Цікавою була зустріч  і початківців. Вчителі початкових класів  гостям з Березинської початкової школи запропонували розважальні ігри, познайомили  з кабінетами, їдальнею, бібліотекою, актовою залою, спортивною залою ліцею.

А насамкінець  гостей  запросили на ліцейне свято «Зоряне сузір’я». Ця зустріч дала змогу здобувачам Гадзинської гімназії та Березинської початкової школи краще узнати наш заклад освіти та знайти собі нових друзів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь