A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

17 травня – день пам’яті Євдощука Олексія Олександровича

Дата: 16.05.2019 16:55
Кількість переглядів: 853

      Фото без опису

Євдощук Олексій Олександрович народився у м. Житомирі 10 квітня 1985 року. Навчався в  Житомирській ЗОШ №32, а старші класи  закінчував в с. Студениця Коростишівського р-ну. Після закінчення школи був призваний на військову службу до 95-ї аеромобільної бригади. Олексій був доброзичливою, відкритою людиною. Коли в Україні почалася війна, Олексій не міг сидіти вдома і вирішив йти боронити країну, тим паче, що боронив країну його батько, також військовий. Ніхто не міг вплинути на його рішення, навіть дружина, яка чекала дитину. У грудні 2014 року Олексій відбув в зону проведення АТО. Брав участь в боях на Донеччині (аеропорт, Слов'янськ, Авдіївка, Дебальцеве). Олексій вижив у «гарячих» точках Донбасу, але 17 травня 2016 року загинув на Херсонщині. Похований у с. Студениця  Коростишівського району.

        За ініціативи Президента України відкрито Залу пам’яті, що знаходиться на території військового містечка № 64, м. Київ, Повітрофлотський проспект, 6, в якій щоденно о 9 годині проводиться ритуал вшанування пам’яті кожного військовослужбовця, який загинув у боях за захист територіальної цілісності та недоторканості України. Ритуал здійснюється в день загибелі військовослужбовця шляхом перевертання сторінки Книги пам’яті, оголошення прізвища, ім’я, по батькові військовослужбовця та здійснення поминального удару у дзвін.

         Для належного проведення урочистого ритуалу пам’яті військовослужбовця Євдощука Олексія Олександровича, що загинув під час відбиття збройної російської агресії 17 травня 2019 року Глибочицькою сільською радою організовано безоплатний проїзд близьких родичів до місця проведення ритуалу та в зворотному напряму.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!!! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь