A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Для зацікавлених бізнес-кіл та підприємств Глибочицької сільської ради ОТГ

Дата: 07.05.2019 10:23
Кількість переглядів: 564

Інформуємо, що 16 травня 2019 року у Варшаві відбудеться ювілейний X Міжнародний форум «Дні українського бізнесу в Польщі».

Проведення щорічного міжнародного бізнес-форуму в Україні та Польщі започатковано в 2014 році з метою створення майданчику для обміну ідеями, налагодження співпраці та сприяння зростанню притоку прямих іноземних інвестицій в українську економіку.

Організатором заходу виступає Асоціація українського бізнесу в Польщі разом з Юридичною Групою EUCON. Співорганізатори форуму: Конфедерація Роботодавців Lewiatan та Польська Агенція Інвестицій та Торгівлі. Форум традиційно пройде під патронатом Посольства України в Республіці Польща та за підтримки Міністерства інвестицій та розвитку Республіки Польща і Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Під час цьогорічного форуму у Варшаві заплановано обговорити зміни в динаміці розвитку торгово-економічної співпраці України та Польщі, перспективи реалізації спільних дорожніх інфраструктури их проектів, проектів у сфері відновлюваної енергетики та енергозбереження, тенденції розвитку польсько-української співпраці в сфері будівництва і нерухомості, останні новинки в сфері будівельних матеріалів та ін.

З організаційних питань щодо участі в заході та його формату просимо звертатись до Олени Вакулік, тел.  (044) 238-09-44, e-mail.office@ukrbizpol.org


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь