A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій і катастроф.

Дата: 26.04.2019 11:02
Кількість переглядів: 1195

 Фото без опису

 23 квітня 2019 року у адмінприміщенні Студеницького старостинського округу Глибочицької сільської ради вшанували подвиг героїв – ліквідаторів і жертв найбільшої техногенної катастрофи людства.

         У заході приуроченому 33-й річниці Чорнобильської катастрофи брали участь  ліквідатори ЧАЕС: Брагін В.В.,           Міхненко Д.П., Левченко Г.М.,  які з великим хвилюванням, кожен зокрема, згадували ту весну 1986 року і про той неспокій,  який і дотепер їх не полишає, за майбутнє нашої планети коли йде мова про таку масштабну катастрофу.

Виконання пісні «Чорнобильські хати» надали особливо зворушливого почуття  розповідям   про свою залишену маленьку батьківщину  переселенців з  Народицького  та Овруцького районів нашої області: Севрук Г.В. та Радкевич В.О.

Учні Студеницького ліцею підготували малюнки           «Чорнобиль – очима дітей», вірші та інсценівки про життя до і після катастрофи.

З теплими словами вдячності за мужність і відвагу, за виконаний громадянський обов’язок до ліквідаторів звернулися в.о. старости Студеницького старостинського округу Василь Матвійчук та начальник відділу культури та туризму, молоді та спорту Глибочицької сільської ради Євгенія Сімчук.

З особливою повагою до наших героїв, зорганізований захід працівниками культури с. Студениці Марії Бучушкан та Галини Ясінської  не залишив байдужим жодного із присутніх.

28 квітня у приміщенні клубу с. Великі Кошарища також вшановано мужність і відвагу  ліквідатора односельчанина Кмитівського  старостинського округу  Сергєєва  Бориса  Мироновича



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь