A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Воркшоп «Забезпечення прав дитини в умовах децентралізації»

Дата: 17.04.2019 12:59
Кількість переглядів: 815

10 квітня 2019 року на базі бібліотеки Житомирського державного університету імені Івана Франка проведено воркшоп «Забезпечення прав дитини в умовах децентралізації». Учасниками заходу стали здобувачі освіти Глибочицької ОТГ, зокрема Глибочицького та Студеницького ліцеїв.

Воркшоп відбувся в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Локальними координаторами цього проекту є Молодіжна громадська організація «Студентський клуб» та бібліотека Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Допомогли у проведенні воркшопу викладачі кафедри спеціальних історичних дисциплін та правознавства Житомирського державного університету імені І. Франка Ольга Павлівна Рудницька (кандидат юридичних наук, доцент) та Олена Юріївна Зосімович (старший викладач).  Ліцеїсти мали можливість проявити свої знання та набуті навички під час проведення правового турніру разом з своїми педагогами Ломоносовою Н.Р та Кушніренком А.В. Продовжили знайомство з університетом у стінах Археологічного музею, де для дітей провели екскурсію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь