Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Педагогічні інновації у систему практичної освіти через творчість учителя

Дата: 17.04.2019 10:06
Кількість переглядів: 735

15 квітня 2019 року на базі Комунального опорного закладу «Глибочицький ліцей» було проведено засідання предметно-методичної комісії вчителів математики та фізики закладів освіти Глибочицької ОТГ з питання «Впровадження компетентнісного підходу до викладання предметів фізико-математичного циклу».

В роботі комісії взяли участь вчителі фізики та математики Студеницького ліцею, Глибочицького ліцею, Кошарищенської гімназії, які відвідали відкриті уроки вчителів Глибочицького ліцею відповідно до тематики засідання комісії по питанню «Сформованості предметної математичної компетентності та ключових компетентностей згідно із концепцією Нової української школи».

З презентацією закладу   освіти виступили директор ліцею Марчук В.В. та з презентацією «Створення освітнього середовища для компетентнісного уроку» заступник з навчально-виховної роботи Нечипорук Л.О., яка детально презентувала застосування в роботі інновацій.

Щодо впровадження компетентнісного підходу на уроках фізико-математичного циклу    акценти розставила начальник відділу освіти Войтенко Г.М. яка наголосила, що математичні компетентності одні з найважливіших складових життєвих компетентностей, визначених Державним стандартом загальної середньої освіти. Сьогодні багато можуть і повинні дати уроки математики для розвитку операційного алгоритмічного мислення, яке в епоху комп’ютерних технологій відіграє особливо важливу роль для розвитку пізнавальних інтересів здобувачів освіти, їх просторової уяви, раціоналізаторських здібностей. Щодо методичного супроводу виступила провідний спеціаліст відділу освіти Панова Г.С., яка розповіла про активізацію теоретичних і практичних знань вчителів, про інноваційні технології, про вивчення, поширення і впровадження перспективного педагогічного досвіду.

До уваги вчителів та використання в роботі надається Презентація.

Презентацію підготувала заступник з навчально-виховної роботи Глибочицького ліцею Нечипорук Л.О.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь