A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Міжнародна АРТ-фото виставка «Маестро Космос»

Дата: 05.04.2019 15:53
Кількість переглядів: 694

Фото без опису           Студеницькі ліцеїсти Прищепа Сергій, Бамбуза Павло, Круківський Владислав та керівник Гончаренко Марія Петрівна учасники проекту «Моя Батьківщина – очима дітей етносів  України», які презентували свої роботи на фото-АРТ виставці «Маестро Космос» та брали участь у майстер-класі, який відбувся днями  в Музеї космонавтики імені Сергія Корольова. Експозиція, що представлена в музеї, містить твори відомих митців України та присвячена  95-ій річниці з дня народження всесвітньо відомого кінорежисера, народного артиста України та Вірменії Сергія Параджанова (Саркіса Параджаняна).  

    На експозиції також представлені книги про життєвий шлях та творчість Маестро, видані в Україні та інших країнах світу, раритетні дрібнички з власних речей Сергія Параджанова, експонати з приватних колекцій, роботи юних майстрів з усіх куточків України. За життя великого митця його називали «Маестро Космос», підкреслюючи його неординарну особистість і талант.

     «Ця виставка є знаковою подією для України, адже вже має кілька десятків міжнародних нагород. Масштаби особистості Сергія Параджанова космічні, тому експозиція проводиться саме в Музеї космонавтики», – сказала начальник культури та туризму ОДА Тетяна Парфентієва.

     «У нас зібралося багато експонатів, які вже побували в різних куточках України, пов’язаних з ім’ям Сергія Параджанова. Це його портрети, зроблені фотохудожниками з різних країн світу, а також твори, створені митцями, які особисто знали Сергія Йосиповича», – розповіла організатор виставки Олена Оганесян.

Діти з великою зацікавленістю оглянули представлені експонати.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь