A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про проведення загально-весняної толоки на території Глибочицької сільської ради

Дата: 03.04.2019 10:04
Кількість переглядів: 1614

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Глибочицького сільського голови

27 березня 2019р.                                                                           № 28- О

 

Про проведення загально-весняної толоки

на території Глибочицької сільської ради

 

На виконання Указу Президента України від 06.08.1998 р. № 855/98 «Про день довкілля», відповідно до статті 2 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» статті 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» та з метою забезпечення проведення весняних робіт із благоустрою територій, поліпшення санітарного стану об’єктів масового перебування та відпочинку населення, підвищення рівня екологічної культури, залучення громадськості, підготовки об’єктів інфраструктури до святкування Великодня, Дня пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої Світової війни, в межах функцій органу місцевого самоврядування:

 

1. Провести на території Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області (ОТГ) загально-весняну толоку з благоустрою, а саме:

1.1. 13 квітня 2019 року в Студеницькому та Кмитівському старостинських округах;

1.2. 19 квітня 2019 року в селах Глибочиця, Березина, Нова Вигода, Гадзинка.

 

2. Взяти до уваги, що загально-весняна толока з благоустрою (далі - весняна толока) розпочинається:

2.1. у Студеницькому та Кмитівському старостинських округах 13 квітня 2019 року о 10 годині;

2.2. у селах Глибочиця, Березина, Нова Вигода, Гадзинка 19 квітня 2019 року о 9 годині.

 

3. Керівникам структурних підрозділів апарату Глибочицької сільської ради забезпечити обов’язкову участь працівників у весняній толоці.

 

4. Всім керівникам установ, підприємств та організацій, підприємцям розташованих на території сільської ради організувати підлеглих їм людей і 13.04.2019 та 19.04.2019 року провести толоку на своїх земельних ділянках та прилеглих до них територіях.

 

5. Власникам житлових будинків на території сільської ради до 28.04.2019 року забезпечити належний стан прибудинкових територій.

6. Виконавчому комітету Глибочицької сільської ради під час проведення весняної толоки:

6.1. Забезпечити активну участь громадськості в організації та проведенні заходів із благоустрою території Глибочицької сільської ради (ОТГ).

6.2. Забезпечити приведення у належний естетичний та санітарний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

6.3. Сприяти підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності в організації та виконанні заходів весняної толоки.

7. Комунальному підприємству «Полісся-Сервіс» Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області (Пилипчук С.С.) забезпечити збір та вивезення побутових відходів.

8. Старостам Студеницького (Матвійчуку В.А.) та Кмитівського (Яремчук В.М.) старостинських округів та директору КП «Полісся-Сервіс» Глибочицької сільської ради (Пилипчуку С.С.) забезпечити широке інформування мешканців громади про проведення загально-весняної толоки та благоустрою.

9. Депутатам сільської ради забезпечити широке інформування мешканців своїх виборчих округів про проведення загально-весняної толоки та благоустрою.

10. Старостам Студеницького (Матвійчуку В.А.) та Кмитівського (Яремчук В.М.) старостинських округів та директору КП «Полісся-Сервіс» Глибочицької сільської ради (Пилипчуку С.С.) поінформувати до 26 квітня 2019 року заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Семотюка В.Д. про результати виконання цього розпорядження.

11. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Глибочицький сільський голова                                       С.В. Сокальський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь