A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Плекаймо ліс і дбаймо про майбутнє

Дата: 25.03.2019 15:40
Кількість переглядів: 888

Фото без описуЛіс…  Це одвічна симфонія природи, її храм. Це легені нашої планети, зелений щит життя. Це життя самої планети. Це – національне багатство України, її гордість.

Охорона природи і раціональне використання її багатств, збереження й відтворення природних ресурсів є невід'ємною частиною програми лісничих господарств.

23.03.2019 року, у Міжнародний день лісу, до КОЗО «Глибочицький ліцей» завітав помічник лісничого Станишівського лісництва Дем'юк Григорій Юрійович. Працівник ДП «Житомирське лісове господарство» розповів учням п'ятого класу про важливість лісу у житті людей, про відновлення лісових ресурсів на території лісгоспу і звернув увагу учнів на те, що потрібні десятки років, щоб з маленького сіянця виросло велике дерево. Висаджене бодай одне деревце на рахунку людини вважається, що життя прожито недаремно.

Учні п'ятого класу з Дем'юком Г.Ю. висадили біля ліцею до Міжнародного дня лісу красуні-ялинки та сіянці ялини. П'ятикласники усвідомили, що майбутнє лісу в їхніх руках і збереження лісу – це внесок у збереження життя на планеті Земля.

 Отож, примножувати багатства лісів-справа честі кожного громадянина своєї держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь