A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Відзначення 205-ї річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка

Дата: 13.03.2019 12:21
Кількість переглядів: 655

Фото без опису          09 березня 2019 року відбувся незабутній захід  до 205 –ї  річниці від Дня народження Т.Г. Шевченка,  в якому активну участь брали здобувачі освіти освітніх закладів Глибочицької ОТГ.

      Враження незабутні. Конкурсантами мали змогу пройти шляхами творчості Великого Кобзаря. Разом з тим це були і нові цікаві знайомства з талановитою, креативною та творчою молоддю області.

     Такий захід дав змогу конкурсантам  не лише показати свої аматорські здібності, але й нагоду виховати в них загальнолюдські моральні цінності: здатність до співчуття, повагу до жінки-матері, людську гідність, честь, патріотизм.  Адже майбутнє нашої держави залежить від національної свідомості юних громадян.

       Святковий день розпочався із мітингу біля пам`ятника Т.Г. Шевченку у місті Житомирі, де виступили провідні діячі культури, письменники Житомирщини  та викладачі і студенти  Житомирського державного університету імені Івана Франка.

       Свято продовжилось  обласним конкурсом виконавців художнього слова імені Т. Г. Шевченка «Єднаймо Україну Тарасовим словом».

        Конкурсанти  отримали пам’ятні дипломи учасників заходу, а вчителі української мови та літератури-організатори участі у конкурсі, задоволення від виступів своїх вихованців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь