Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про підсумки обласної конференції Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді "100 років Української революції надії та боротьби".

Дата: 06.03.2019 15:25
Кількість переглядів: 615

Фото без опису 5 березня 2019 року на базі КЗПО "Житомирського обласного центру туризму та краєзнавства" ЖОР відбулася  підсумковаобласна конференція Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді "100 років Української революції надії та боротьби".

      На захід з презентаціями своїх робіт були запрошені переможці у п’яти напрямках.  Серед них у напрямку«Українська революція – доба національного державотворення» учениці 9 класу опорного закладу освіти  «Глибочицький ліцей», Іванова Каріна і Денисюк Вікторія  та їх вчитель історії – консультант  Ломоносова Наталія Ростиславівна.

    Із вітальним словом до учасників заходу звернулася голова оргкомітету, завідувачка екскурсійно-краєзнавчого відділу Житомирського обласного центру туризму та краєзнавства Лаптєва Алла Олександрівна. На урочистому зібранні були присутні  члени журі на чолі з доцентом кафедри суспільних наук ЖАНУ, кандидатом історичних наук Махоріним Геннадієм Леонідовичем. З відгуками про написані роботи перед присутніми виступив член журі, провідний спеціаліст Державного архіву  Житомирської області Руслан Юрійович Кондратюк. Вони вручили дипломи та цінні призи переможцям акції. Іванова Каріна і Денисюк Вікторія  отримали дипломи абсолютних переможців (за I місце) від управління освіти і науки Житомирської  обласної державної  адміністрації та грамоти від Житомирського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта».  За сумлінну працю по залученню учнівської молоді  до пошуково-дослідницької роботи з національно – патріотичного виховання дипломом управління освіти і науки Житомирської  обласної державної  адміністрації було нагороджено вчительку історії Глибочицького ліцею Ломоносову Н.Р.

         Робота під назвою «Гроші як атрибут державності країни  в період української революції . Роль в історії діячів причетних до їх появи» відправлена організаторами у місто Київ на IV Всеукраїнський тур акції. Бажаємо учасникам успіхів та чекаємо від них нових перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь