Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про підсумки обласної конференції Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді "100 років Української революції надії та боротьби".

Дата: 06.03.2019 15:25
Кількість переглядів: 591

Фото без опису 5 березня 2019 року на базі КЗПО "Житомирського обласного центру туризму та краєзнавства" ЖОР відбулася  підсумковаобласна конференція Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді "100 років Української революції надії та боротьби".

      На захід з презентаціями своїх робіт були запрошені переможці у п’яти напрямках.  Серед них у напрямку«Українська революція – доба національного державотворення» учениці 9 класу опорного закладу освіти  «Глибочицький ліцей», Іванова Каріна і Денисюк Вікторія  та їх вчитель історії – консультант  Ломоносова Наталія Ростиславівна.

    Із вітальним словом до учасників заходу звернулася голова оргкомітету, завідувачка екскурсійно-краєзнавчого відділу Житомирського обласного центру туризму та краєзнавства Лаптєва Алла Олександрівна. На урочистому зібранні були присутні  члени журі на чолі з доцентом кафедри суспільних наук ЖАНУ, кандидатом історичних наук Махоріним Геннадієм Леонідовичем. З відгуками про написані роботи перед присутніми виступив член журі, провідний спеціаліст Державного архіву  Житомирської області Руслан Юрійович Кондратюк. Вони вручили дипломи та цінні призи переможцям акції. Іванова Каріна і Денисюк Вікторія  отримали дипломи абсолютних переможців (за I місце) від управління освіти і науки Житомирської  обласної державної  адміністрації та грамоти від Житомирського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта».  За сумлінну працю по залученню учнівської молоді  до пошуково-дослідницької роботи з національно – патріотичного виховання дипломом управління освіти і науки Житомирської  обласної державної  адміністрації було нагороджено вчительку історії Глибочицького ліцею Ломоносову Н.Р.

         Робота під назвою «Гроші як атрибут державності країни  в період української революції . Роль в історії діячів причетних до їх появи» відправлена організаторами у місто Київ на IV Всеукраїнський тур акції. Бажаємо учасникам успіхів та чекаємо від них нових перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь