A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

16-5-П Про затвердження коефіцієнтів співвідношення пільгових і платних пасажирів на маршрутах, які обслуговують територіальну громаду Глибочицької сільської ради

Дата: 27.02.2019 13:42
Кількість переглядів: 670

УКРАЇНА
ГЛИБОЧИЦЬКА сільська рада
Житомирського району
Житомирської області

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №___
(шістнадцята сесія сьомого скликання)

від 01 березня 2019 року

Про затвердження коефіцієнтів

співвідношення пільгових і платних пасажирів
на маршрутах, які обслуговують

територіальну громаду

Глибочицької сільської ради

 

Заслухавши інформацію заступника Глибочицького сільського голови Семотюка В.Д., з метою розрахунку компенсації за пільговий проїзд населення, зареєстрованого на території Глибочицької сільської ради в розрізі населених пунктів перевізникам на І півріччя 2019 року, на виконання «Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських маршрутах загального користування на території Глибочицької сільської ради на 2019 рік» затвердженої рішенням 14 сесії VІІ скликання Глибочицької сільської ради № 26 від 21.12.2018 року, враховуючи результати проведеного комісією Глибочицької сільської ради обстеження пасажиропотоку на маршрутах, які обслуговують територіальну громаду Глибочицької сільської ради, керуючись ст. ст. 25 та 26 «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада вирішила:

 

  1. Затвердити коефіцієнт співвідношення пільгових і платних пасажирів по маршруту:

 

    1. № 121 Глибочиця - Станишівка, Станишівка - Глибочиця –0,36;
    2. № 121 - А Березина - Станишівка –0,27;
    3. № 106 Барашівка – Глибочиця, Глибочиця – Барашівка –0,28;
    4. № 156 Житомир АС-2 - Нова Вигода –0,32;
    5. № 263 Житомир АС-2 - Руденька –0,94;
    6. № 263 Житомир АС-2 - Студениця (із заїздом в с. Руденька) –0,87.

 

  1. Комісії по визначенню коефіцієнта співвідношення пільгових та платних пасажирів довести до відома перевізників, що здійснюють перевезення пасажирів, затверджені коефіцієнти.
  2. Перевізникам, що здійснюють пільгове перевезення пасажирів, щомісяця, не пізніше10 числа наступного за звітним надавати бухгалтерії сільської ради розрахунок необхідної суми компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян, вказуючи коефіцієнт співвідношення безплатних та платних пасажирів, затверджений даним рішенням.
  3. У разі необхідності (зміни пасажиропотоку, умов надання послуг, тощо) проводити додаткові обстеження поквартально, щодо визначення коефіцієнта співвідношення пільгових та платних пасажирів для уточнення вказаного коефіцієнта або його зміни.
  4. Персональну відповідальність за достовірність наданих розрахунків необхідної суми компенсації за пільговий проїзд покласти на перевізників.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, енергозбереження, транспорту та зв’язку.

 

 

Глибочицький сільський голова                             С.В. Сокальський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь