Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

16-3-П Про делегування функцій з медичного обслуговування населення територіальної громади Глибочицької сільської ради комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради

Дата: 27.02.2019 13:34
Кількість переглядів: 809

УКРАЇНА
ГЛИБОЧИЦЬКА сільська рада
Житомирського району
Житомирської області

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №___
(шістнадцята сесія сьомого скликання)

від 01 березня 2019 року

Про делегування функцій

з медичного обслуговування населення

територіальної громади

Глибочицької сільської ради

        Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законами України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Бюджетним кодексом України, з метою забезпечення медичного обслуговування населення територіальної громади Глибочицької сільської ради, враховуючи положення Договорів, укладених між Глибочицькою сільською радою та Житомирською районною державною адміністрацією про співпрацю, про: надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам з сільського бюджету Глибочицької сільської ради районному бюджету Житомирського району та про надання додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я з сільського бюджету Глибочицької сільської ради районному бюджету Житомирського району, сільська рада:

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Делегувати  комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради функції з медичного обслуговування населення територіальної громади Глибочицької сільської ради для надання первинної медичної допомоги.
  2. Доручити Глибочицькому сільському голові (Сокальський С.В.) укласти договір  із комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради про медичне обслуговування населення територіальної громади Глибочицької сільської ради з надання первинної медичної допомоги.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, сім’ї, дітей та молоді, фізичної культури та спорту.

 

 

Сільський голова                                                                       С.В.Сокальський

Завантажити Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь