A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

16-2-П Про делегування функцій з медичного обслуговування населення територіальної громади Глибочицької сільської ради комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростишівської районної ради

Дата: 27.02.2019 13:28
Кількість переглядів: 630

УКРАЇНА
ГЛИБОЧИЦЬКА сільська рада
Житомирського району
Житомирської області

ПРОЕКТ РІШЕННЯ №___
(шістнадцята сесія сьомого скликання)

від 01 березня 2019 року

Про делегування функцій

з медичного обслуговування населення

територіальної громади

Глибочицької сільської ради

      Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Законами України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Бюджетним кодексом України, з метою забезпечення медичного обслуговування населення територіальної громади Глибочицької сільської ради, враховуючи положення Договорів, укладених між Глибочицькою сільською радою та Коростишівською районною державною адміністрацією, про: надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам з сільського бюджету Глибочицької сільської ради районному бюджету Коростишівського району та про надання додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я з сільського бюджету Глибочицької сільської ради районному бюджету Коростишівського району, сільська рада:

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Делегувати  комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростишівської районної ради функції з медичного обслуговування населення територіальної громади Глибочицької сільської ради для надання первинної медичної допомоги.

2. Доручити Глибочицькому сільському голові (Сокальський С.В.) укласти договір  із комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Коростишівської районної ради про медичне обслуговування населення територіальної громади Глибочицької сільської ради з надання первинної медичної допомоги.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, сім’ї, дітей та молоді, фізичної культури та спорту.

 

 

Сільський голова                                                                       С.В.Сокальський

 

Завантажити Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь