Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Відзначення 30-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 12.02.2019 11:20
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

11 лютого 2019 року на базі Глибочицького ліцею проведено урочистий захід, з нагоди відзначення 30-ї річниці виведення військ з Афганістану, організований відділом культури і туризму, молоді та спорту спільно з службою у справах дітей, сімейної та соціальної політики Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області.

Фото без опису

На урочистий захід були запрошені ветерани війни в Афганістані, які проживають на території Глибочицької об’єднаної громади, а саме жителі сіл Студениця, Кмитів, Великі Кошарища, Березина, Гадзинка та Глибочиця. До воїнів-афганців та гостей з вітальним словом звернувся Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський, який відзначив мужність і героїзм ветеранів-афганців, вручивши їм пам’ятні подарунки.

Фото без опису

Янівська Людмила Петрівна – організатор культурно-дозвільної діяльності Глибочицького будинку культури, провела короткий екскурс військових дій в Афганістані 1979-1989 років. Від представників депутатського корпусу Глибочицької сільської ради до ветеранів війни в Афганістані та гостей свята з музичним подарунком та вітальним словом звернувся Сергій Пилипчук. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих воїнів, учасників бойових дій на території Афганістану.

Для гостей свята з піснями, віршами та танцями виступали учні Глибочицького і Студеницького ліцеїв, а також окремі виконавці Глибочицького будинку культури. Глибочицька сільська рада пам’ятає та всіляко підтримує ветеранів, які з доблестю і честю виконували інтернаціональний обов’язок в Афганістані, систематично організовуючи заходи подібного характеру та надаючи воїнам-афганцям соціальну підтримку. Подібні заходи сприяють національно-патріотичному вихованню підростаючого покоління та вшануванню пам’яті загиблих і учасників бойових дій на території Афганістану.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь