A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про затвердження Положення та визначення уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції в апараті та окремих структурних підрозділах (без статусу юридичної особи) Глибочицької сільської ради

Дата: 13.02.2019 16:41
Кількість переглядів: 853

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Глибочицького сільського голови

22.01.2019р.                                                                                          10-К

Про затвердження Положення

та визначення уповноваженої особи

з питань запобігання та виявлення корупції

в апараті та окремих структурних підрозділах

(без статусу юридичної особи)

Глибочицької сільської ради

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про запобігання корупції», постанови Кабінету Міністрів України від 04.09.2013 №706 «Питання запобігання та виявлення корупції», з метою організаційного забезпечення та подальшого підвищення ефективності заходів щодо запобігання і протидії корупції в Глибочицькій сільській раді Житомирського району Житомирської області

1. Затвердити Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції в апараті та окремих структурних підрозділах (без статусу юридичної особи) Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області, що додається.

2. Визначити уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в апараті та окремих структурних підрозділах (без статусу юридичної особи) Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області, провідного спеціаліста відділу юридичної, кадрової та організаційної роботи Слідзевського Ігора Романовича.

3. Начальникам структурних підрозділів Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області (зі статусом юридичної особи) визначити уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції, розробити і затвердити Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції та надати копії відповідних наказів уповноваженій особі з питань запобігання та виявлення корупції провідному спеціалісту відділу юридичної, кадрової та організаційної роботи Слідзевському І.Р. до 01 березня 2019 року.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на начальника відділу юридичної, кадрової та організаційної роботи Мошківського Л.Б.

 

Глибочицький сільський голова                             С.В. Сокальський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь