A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Відзначення 30-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 12.02.2019 13:53
Кількість переглядів: 825

Фото без опису

11 лютого 2019 року на базі Глибочицького ліцею проведено урочистий захід, з нагоди відзначення 30-ї річниці виведення військ з Афганістану, організований відділом культури і туризму, молоді та спорту спільно з службою у справах дітей, сімейної та соціальної політики Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області.

Фото без опису

На урочистий захід були запрошені ветерани війни в Афганістані, які проживають на території Глибочицької об’єднаної громади, а саме жителі сіл Студениця, Кмитів, Великі Кошарища, Березина, Гадзинка та Глибочиця. До воїнів-афганців та гостей з вітальним словом звернувся Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський, який відзначив мужність і героїзм ветеранів-афганців, вручивши їм пам’ятні подарунки.

Фото без опису

Янівська Людмила Петрівна – організатор культурно-дозвільної діяльності Глибочицького будинку культури, провела короткий екскурс військових дій в Афганістані 1979-1989 років. Від представників депутатського корпусу Глибочицької сільської ради до ветеранів війни в Афганістані та гостей свята з музичним подарунком та вітальним словом звернувся Сергій Пилипчук. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять загиблих воїнів, учасників бойових дій на території Афганістану.

Для гостей свята з піснями, віршами та танцями виступали учні Глибочицького і Студеницького ліцеїв, а також окремі виконавці Глибочицького будинку культури. Глибочицька сільська рада пам’ятає та всіляко підтримує ветеранів, які з доблестю і честю виконували інтернаціональний обов’язок в Афганістані, систематично організовуючи заходи подібного характеру та надаючи воїнам-афганцям соціальну підтримку. Подібні заходи сприяють національно-патріотичному вихованню підростаючого покоління та вшануванню пам’яті загиблих і учасників бойових дій на території Афганістану.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь