A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Співпраця між навчальними закладами Глибочицької ОТГ Житомирського району, ЖДУ ім. Івана Франка та партнерами університету

Дата: 07.02.2019 11:15
Кількість переглядів: 794

30 січня 2019 р. в опорному комунальному закладі освіти «Глибочицький  ліцей» Житомирського району відбувся виховний захід «Пам’ять про Голокост у Житомирі» (до 75 – річчя звільнення Житомира від гітлерівського окупаційного режиму). У його організації взяли участь: кафедра історії України Житомирського державного університету імені І. Франка, Благодійний Центр «Хесед Шломо», адміністрація ліцею та вчитель історії ліцею Ломоносова Н.Р. Вона ознайомила присутніх з особливостями звільнення Житомира та селища Глибочиця, а також зупинилась на огляді заходів, приурочених до подій 75 – річної давнини. 

З презентацією «Голокост у Житомирі» (до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту (27 січня) виступила доцент кафедри історії України ЖДУ ім. І. Франка Рудницька Н. В. Керівник общинних програм БЦ «Хесед Шломо» Вишневецька І. О. розповіла про вшанування пам’яті закатованих євреїв – мирних мешканців міста, та допомогу житомирянам, які вижили.  На зустрічі із старшокласниками ліцею Рудницька Н. В. провела також профорієнтаційну роботу, розповіла про історичний факультет ЖДУ ім. І. Франка та поширила інформаційні матеріали про університет та факультет.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь