A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Поїздка учнів Глибочицького та Студеницького ліцеїв до Житомирського відділення Житомирського відділу національної поліції ГУНП в Житомирській області

Дата: 30.01.2019 17:14
Кількість переглядів: 938

На виконання Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про охорону дитинства», інструкції з організації роботи підрозділів ювенальної превенції Національної поліції України, затвердженої наказом міністерства внутрішніх справ від 19.12.2017 р. № 1044, та з метою усунення причин і умов, які сприяють  негативним проявам у дитячому середовищі, вчиненню правопорушень, пияцтву, тютюнопалінню, вживанню наркотичних засобів дітьми та молоддю 25 січня 2019 року службою у справах дітей, сімейної та соціальної політики Глибочицької сільської ради спільно з відділом освіти Глибочицької сільської ради було організовано  поїздку учнів  Глибочицького та Студеницького ліцеїв до Житомирського відділення Житомирського відділу національної поліції ГУНП в Житомирській області.

В ході даного заходу учні мали змогу ознайомитися з організацією діяльності відділення поліції, принципами роботи правоохоронних органів. Ліцеїстів було ознайомлено з будовою та особливостями службового транспорту, екіпіруванням та зброєю що використовує поліція. В процесі роз’яснення порядку роботи з правопорушниками, учнів було ознайомлено з кімнатою для допиту та ізолятором тимчасового тримання.

Діти мали змогу зробити фото у службовому автомобілі, ізоляторі  тимчасового тримання  та  кімнаті зі зброєю і екіпіруванням поліції.

Заходи подібного характеру сприяють усуненню умов і причин негативних проявів та правопорушень у дитячому середовищі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь