Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Про затвердження нової структури апарату Глибочицької сільської ради, затвердження Положення «Про відділ юридичної, кадрової та організаційної роботи», Положення «Про службу у справах дітей, сімейної та соціальної політики» та Положення «Про відділ к

Дата: 30.01.2019 17:03
Кількість переглядів: 1559

УКРАЇНА

ГЛИБОЧИЦЬКА сільська рада

Житомирського району

Житомирської області

РІШЕННЯ №68

(тринадцята сесія сьомого скликання)

 

від 29 листопада 2018 року

 

Про затвердження нової структури апарату

Глибочицької сільської ради, затвердження
Положення «Про відділ юридичної, кадрової та організаційної роботи»,
Положення «Про службу у справах дітей, сімейної та соціальної політики» та
Положення «Про відділ культури та туризму, молоді та спорту» Глибочицької сільської ради

 

Відповідно до пункту 5 статті 26, пункту 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у зв’язку з виробничою необхідністю, Глибочицька сільська рада ВИРІШИЛА:

 

Затвердити нову структуру апарату Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області, з 01 грудня 2018 року, ввівши наступні зміни, в межах штатної чисельності (додаток 1):

Відділ юридичної та кадрової роботи перейменувати на відділ юридичної, кадрової та організаційної роботи та перевести до даного Відділу старшого інспектора з паспортного столу – 1 штатну одиницю, старшого інспектора військового обліку – 1 штатну одиницю, діловода – 3 штатні одиниці;

Відділ культури та туризму, сім’ї, молоді та спорту перейменувати на відділ культури та туризму, молоді та спорту;

Службу у справах дітей перейменувати на службу у справах дітей, сімейної та соціальної політики та перевести до даної Служби старшого інспектора з соціального захисту населення – 1 штатну одиницю.

Створити «Службу у справах дітей, сімейної та соціальної політики Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області», як юридичну особу, за адресою: 12403, село Глибочиця, вулиця Михайла Грушевського, 2, Житомирського району, Житомирської області.

Начальнику служби у справах дітей, сімейної та соціальної політики Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області провести реєстрацію закладу, як юридичної особи, в порядку затвердженому чинним законодавством України;

 

Затвердити загальну чисельність апарату Глибочицької сільської ради та її виконавчих органів в кількості 45,5 штатних одиниць.

Головному бухгалтеру – начальнику відділу бухгалтерського обліку Глибочицької сільської ради привести штатний розпис апарату у відповідність з даним Рішенням.

Надати право сільському голові затвердити штатний розпис апарату Глибочицької сільської ради у межах встановленої Рішенням ради чисельності працівників.

Затвердити Положення «Про відділ юридичної, кадрової та організаційної роботи» (додаток 2)

Затвердити Положення «Про службу у справах дітей, сімейної та соціальної політики Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області» (додаток 3).

Затвердити Положення «Про відділ культури та туризму, молоді та спорту» Глибочицької сільської ради Житомирського району Житомирської області» (додаток 4).

п.1 рішення десятої сесії сьомого скликання Глибочицької сільської ради від 18.09.2018 №69 вважати таким, що втратило чинність.

Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

Глибочицький

сільський голова                                               С.В. Сокальський

Завантажити Додаток 3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь