Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Відкриття бібліотеки у с. Гадзинка Глибочицької ОТГ

Дата: 27.12.2018 18:06
Кількість переглядів: 1655

22 грудня 2018 року відкрила двері для своїх читачів оновлена бібліотека в селі Гадзинка Глибочицької ОТГ Житомирського району Житомирської області. За ініціативи сільського голови  бібліотеку розміщено у Гадзинській гімназії, де тепло, світло та просторо. За підтримки депутатів Глибочицької сільської ради спрямовано кошти на її ремонт.  Бібліотека забезпечена всім необхідним та окремим входом, що не суперечить процесу навчання закладу освіти. На урочистій церемонії з нагоди відкриття нової бібліотеки почесну місію розрізання стрічки надано високоповажним гостям: голові Глибочицької сільської ради Сергію Сокальському, депутатам Глибочицької ОТГ:  Валентині Храмцовій, Нелі Хомчук та Віталію Шпаківському.

У привітальному слові сільського голови  зазначено, що на сьогоднішній день бібліотеки відіграють велику роль у становленні дітей, молодого покоління та в цілому жителів села. Нинішнє свято це ще один спільний результат роботи: депутатського корпусу, виконавчого комітету сільської ради, і звичайно, що ми не зупиняємося на досягнутому і попереду у нас ще є проекти, які знаходяться в роботі і незабаром вони обов’язково порадують мешканців с. Гадзинки.

Співпраця освіти і культури в громаді, як єдиного культурно-освітнього простору має великий позитивний результат виховного процесу для підростаючого покоління нашої громади, а проведення спільних заходів закладів  освіти та культури  сприятиме залученню до них не тільки дітей, а й батьків, наголосила у своєму виступі начальник відділу освіти Ганна Войтенко.

Приємним та несподіваним сюрпризом було вручення цінних подарунків, які так доречно вписалися в інтер’єр бібліотеки від депутатів Глибочицької сільської ради.

Для поповнення бібліотечного фонду було подаровано книги та багато теплих слів сказано від колег, бібліотечних працівників сіл: Студениця, Березина, Кмитова та Глибочиці.

 Зі словами вдячності за довгоочікуваний подарунок для культури нашої громади під Новий рік, виступила начальник відділу культури та туризму молоді та спорту Глибочицької сільської ради Євгенія Сімчук, зауваживши що бібліотека на селі є найбільш доступним культурним закладом для місцевої громади і виконує чимало місій, а  її фонди це не тільки наша гордість і багатство, але й одна з найважливіших складових інформаційної політики держави, спрямована на задоволення духовних, культурних, освітніх потреб нації.

На завершення урочистого заходу для всіх присутніх звучали музині вітання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь