A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Щира подяка Віктору Йосиповичу Развадовському за здійснення дитячих мрій у День святого Миколая

Дата: 20.12.2018 09:52
Кількість переглядів: 6003

Приємним сюрпризом, вкотре, для усіх учнів та колективу Глибочицького ліцею стали подарунки, в День святого Миколая, про які завжди дбає народний депутат  - Віктор Йосипович Развадовський.

 Висловлюємо щиру подяку, за організацію доставки подарунків, благородним і поважним людям -  депутату районної ради Стаху Василю Миколайовичу, та депутату районної ради Василю Васильовичу Козелу.

Щиросердечно дякуємо усім вам, добрі люди, від імені учнів, педагогів, батьків за ваше милосердя, безкорисливість, чуйне ставлення до дітей. Радість свята відчув увесь колектив Глибочицького ліцею, адже солодкі дарунки отримав кожен.  Але найбільша радість була, - у кожного в душі, за шанобливе ставлення, небайдужість, повагу, адже доброчинність – явище, на сьогоднішній день, - рідкісне.

Вікторе Йосиповичу! Ви – добродій і благодійник! Ви заслуговуєте подяки і великої пошани. Вам, добропорядній і щирій людині, ми бажаємо міцного здоров'я, довголіття, світлих і радісних днів, зігрітих людською любов'ю та Божою благодаттю. Шани і поваги Вам від людей! Усіляких гараздів і щастя Вашій сім'ї, усій Вашій родині! Нехай Новий рік принесе Вам багато нових звершень, мудрих рішень та дій на блага інших людей. Нехай Різдвяна зірка зігріє вашу душу теплом надії, віри та любові!

З повагою учнівський та педагогічний колектив Глибочицького ліцею, Житомирського району, Житомирської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь