A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

11 листопада 2018 року відбувся щорічний ветеранський турнір з міні футболу, присвячений пам’яті Володимира Міщенка.

Дата: 16.11.2018 11:29
Кількість переглядів: 821

Спортивний комплекс імені В.І. Міщенка с. Глибочиці зібрав загалом 3 футбольні команди, з них: 2 команди Глибочицької ОТГ ФК „Чайка” (с. Глибочиця) і збірна команда сіл Кмитова та Студениці та команда Станишівської ОТГ.

Після урочистого відкриття, розпочалась запекла, але цікава боротьба між командами. Футболісти-ветерани незважаючи на складні погодні умови показали справжню майстерність, яка з роками не тільки збереглася, а в деякій мірі й удосконалилась. Це був захоплюючий футбол, організований Глибочицькою ОТГ і приємно що упродовж багатьох років поспіль постійними членами ФК „Чайка” є голова сільської ради Сокальський С.В. та його заступник Семотюк В.Д.

Хоча турнір і товариський, але спортивні результати також були не на останньому місці. Матч пройшов у цікавій, впертій боротьбі і завершився перемогою команди Станишівки, яка отримала кубок переможця. Тож вітаємо призерів:

  1. місце ФК Станишівка
  2. місце ФК „Чайка”
  3. місце ЗФК сіл Кмитова та Студениці.

Голова Житомирської обласної федерації футболу, депутат обласної ради Павлюк Р.В., який до речі також грав за ФК „Чайка”, подарував всім трьом командам-учасникам турніру та Глибочицькому ліцею футбольні м’ячі. Кожен член команди отримав диплом, а після закінчення поєдинку, в дружній розмові обговорили деталі гри та важливість проведення щорічного турніру.

Пропонуємо любителям футболу продовжувати відроджувати ветеранський рух та запрошуємо до участі у наступних турнірах серед футболістів-ветеранів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь