A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Профілактично-роз’яснювальна робота щодо запобігання негативним проявам у дитячому та молодіжному середовищі

Дата: 23.10.2018 20:58
Кількість переглядів: 1194

Фото без опису

На виконання Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про охорону дитинства», інструкції з організації роботи підрозділів ювенальної превенції Національної поліції України, затвердженої наказом міністерства внутрішніх справ від 19.12.2017 р. № 1044, та з метою усунення причин і умов, які сприяють  негативним проявам у дитячому середовищі, вчиненню правопорушень, пияцтву, тютюнопалінню, вживанню наркотичних засобів дітьми та молоддю, 19 жовтня 2018 року начальником служби у справах дітей Глибочицької сільської ради Мирною Інною Олексіївною спільно із інспектором ювенальної провенції Житомирського відділення Житомирського відділу національної поліції ГУНП в Житомирській області Рибак Ларисою Петрівною та директором Глибочицького ліцею Марчук Валентиною Василівною було проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду з учнями 5-11 класів Глибочицького ліцею.
Інспектор ювенальної провенції Рибак Л. П. роз’яснила учням законодавчу базу з питань відповідальності дітей та молоді за вчинення правопорушень, відповіла на запитання дітей. Було продемонстровано уровик з фільму щодо «булінгу» у школі.
Начальник служби у справах дітей Глибочицької сільської ради Мирна І. О. зосередила увагу учнівської аудиторії на важливості здорового способу життя, недопустимості негативних проявів серед підлітків, молоді (булінгу, тютюнопаління, вживання алкоголю та наркотичних засобів). Начальник служби провела конкурс-диспут з учнями ліцею на тему «Як я зроблю своє життя успішним». Під час диспуту учнями було сформульовано ряд вимог для досягнення успіху, чого слід уникати в житті (негативних звичок, безвідповідальності, жорстокості та ін.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь