Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Шановні захисники України! Дорогі жителі Глибочицької об’єднаної територіальної громади!

Дата: 10.10.2018 09:57
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

Шановні захисники України! Дорогі жителі Глибочицької об’єднаної територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з  нагоди святкування великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва та  величного національного свята – Дня захисника України. Це свято мужніх оборонців та визволителів рідної землі.
Відзначення Дня захисника України саме у цей день тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення  християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці. Поєднання цих свят є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників України та проявом поваги до них. Адже за багатовікову історію українського народу не один раз його сини ставали на  захист рідної землі.
Щирої подяки заслуговують ветерани війни та військової служби, інваліди війни, учасники українського визвольного руху, усі, хто свого часу боронив нашу Батьківщину від підступного ворога. Низький вам уклін і найкращі побажання здоров’я, благополуччя та довголіття.
Нинішні нащадки хоробрих українських козаків із честю відстоюють нашу землю на сході України. Ваша мужність та відвага наповнюють наші серця і душі гордістю та вірою. Захищаючи незалежність і суверенітет держави, ви показуєте незламність духу та патріотизм, якого ще не бачив світ.  Щиро дякую вам за все те, що ви робите заради захисту нашої держави.
Бажаю усім сили та мужності, мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

     З повагою,
Глибочицький сільський голова                                                      С.В. Сокальський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь