Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

"Сьогодні приймаємо рішення про проведення конкурсу на визначення опорного закладу. Я завжди підтримую і розвиваю освіту. Ми працюємо для дітей"

Дата: 13.06.2018 14:33
Кількість переглядів: 848

Фото без описуГлибочицькою сільською радою ухвалено рішення про старт конкурсу на визначення опорного закладу освіти Глибочицької об'єднаної територіальної громади.

Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський наголосив: "Сьогодні приймаємо рішення про проведення конкурсу на визначення опорного закладу. Я завжди підтримую і розвиваю освіту. Ми працюємо для дітей".

Участь у роботі сесії взяв депутат Житомирської обласної ради Руслан Павлюк, який провів онлайн-зв'язок з керівництво обласного управління освіти та допоміг депутатам і присутнім зрозуміти вимоги чинного законодавства щодо освітнього питання.

"Наше спільне головне завдання - створити кращі умови. Всі знаємо, що школи завжди трималися на людях. Наразі ми маємо перейти на новітні форми навчання. Хочу зазначити, що на рівні області я та Сергій Сокальський маємо підтримку голови Гундича Ігоря Петровича" - звернувся до присутніх Руслан Павлюк, депутат Житомирської обласної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь