Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

"Сьогодні приймаємо рішення про проведення конкурсу на визначення опорного закладу. Я завжди підтримую і розвиваю освіту. Ми працюємо для дітей"

Дата: 13.06.2018 14:33
Кількість переглядів: 864

Фото без описуГлибочицькою сільською радою ухвалено рішення про старт конкурсу на визначення опорного закладу освіти Глибочицької об'єднаної територіальної громади.

Глибочицький сільський голова Сергій Сокальський наголосив: "Сьогодні приймаємо рішення про проведення конкурсу на визначення опорного закладу. Я завжди підтримую і розвиваю освіту. Ми працюємо для дітей".

Участь у роботі сесії взяв депутат Житомирської обласної ради Руслан Павлюк, який провів онлайн-зв'язок з керівництво обласного управління освіти та допоміг депутатам і присутнім зрозуміти вимоги чинного законодавства щодо освітнього питання.

"Наше спільне головне завдання - створити кращі умови. Всі знаємо, що школи завжди трималися на людях. Наразі ми маємо перейти на новітні форми навчання. Хочу зазначити, що на рівні області я та Сергій Сокальський маємо підтримку голови Гундича Ігоря Петровича" - звернувся до присутніх Руслан Павлюк, депутат Житомирської обласної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь