A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Матеріали сесій сільської ради (Рішення, Протокол засідання, тощо) №27-74 «27-74 Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Бессарабовій Вероніці Олександрівні»

Кількість переглядів: 450
Скликання: VII скликання
Сесія: 27 сесія від 12 березня 2020 року
Тип документу: Матеріали сесій сільської ради (Рішення, Протокол засідання, тощо)
Дата: 12.03.2020
Номер документу: 27-74
Назва документу: 27-74 Про надання дозволу на розробку детального плану території гр. Бессарабовій Вероніці Олександрівні
Прикріплені файли:

У К Р А Ї Н А
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ
ЖИТОМИРСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ №74
(XXVІІ сесія VII скликання)

Про надання дозволу на розробку

детального плану території

 

    Розглянувши звернення громадянки Бессарабової Вероніки Олександрівни про надання дозволу на  розробку детального плану території для визначення містобудівних потреб власної земельної ділянки площею 0,3275 га, кадастровий № 1822082000:06:001:0392 для ведення особистого селянського господарства з метою зміни її цільового призначення на будівництво та обслуговування об”єктів туристичної інфракструкстури та закладів громадського харчування (03.08), яка розташована в межах с. Березина, Житомирського  району Житомирської області, враховуючи витяг з Державного реєстру речових проав на нерухоме майно  від 04.03.2020 року № 35780745, керуючись   ст. 12, Земельного кодексу України, ст. 31 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. ст. 16, 19, п.3,п.4,ст.. 24, Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності ” та іншими Законами і нормативно – правовими актами у галузі земельних відносин, сільська рада ВИРІШИЛА:

     

  1. Доручити виконавчому комітету сільської ради замовити розробку детального плану території під будівництво та обслуговування об”єктів туристичної інфракструкстури та закладів громадського харчування (03.08) на власній земельній ділянці площею 0,3275 га, кадастровий №1822082000:06:001:0392  та надати адресу Житомирська область, Житомирський  район, с. Березина, вулиця Київська, 1-А. 

2.  Фінансування робіт з розробки детального плану території здійснити за рахунок коштів гр. Бессарабової Вероніки Олександрівни  на договірних умовах з сертифікованою проектною організацією, що має право на виконання проектних робіт з виготовлення даної містобудівної документації.

3.  Погоджений детальний план території відповідно до чинного законодавства подати на затвердження до сесії сільської ради.

3  Попередити громадянку Бессарабову В.О.,  що будівництво на власній земельній ділянці для ведення особистого селянського господарства можливе лише при умові зміни її цільового призначення.

 

Сільський голова                          /підпис/                                     С.В. Сокальський

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь