A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глибочицька територіальна громада
Україна, Житомирська область, Житомирський район

Матеріали сесій сільської ради (Рішення, Протокол засідання, тощо) №27-11 «27-11 Про надання  дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Кубрак  Л.К., Кравченко О.К.»

Кількість переглядів: 323
Скликання: VII скликання
Сесія: 27 сесія від 12 березня 2020 року
Тип документу: Матеріали сесій сільської ради (Рішення, Протокол засідання, тощо)
Дата: 12.03.2020
Номер документу: 27-11
Назва документу: 27-11 Про надання  дозволу на розробку документації із землеустрою гр. Кубрак  Л.К., Кравченко О.К.
Прикріплені файли:

У К Р А Ї Н А
ГЛИБОЧИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ
ЖИТОМИРСЬКОЇ  ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ №07
XXVІІ сесія VII скликання від  12 березня  2020 року

Про надання  дозволу на розробку

документації із землеустрою

 

Розглянувши колективне звернення  громадян Кубрак Лідії Кіндратівни та Кравченко Олексія Кіндратовича про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Глибочиця, вул. Богдана Хмельницького, 31, Житомирського району, який належить їм згідно свідоцтва про право на спадщину за заповітом, керуючись ст.ст. 12,40,86,89,116,118,120,121,122, п. 3 розділу ІX «Прикінцеві положення», розділом X ,,Перехідні положення” Земельного Кодексу України та іншими Законами та правовими актами у галузі земельних відносин сільська рада сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати гр. Кубрак Лідії Кіндратівні та Кравченко Олексію Кіндратовичу дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі її у спільну сумісну власність  площею 0,2296 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд в с. Глибочиця,  вул. Богдана Хмельницького, 31, Житомирського району,  Житомирської області.
     
  2. Громадянам:  Кубрак  Л.К., Кравченко О.К.

2.1     На договірних умовах з державною або іншою землевпорядною організацією, що має ліцензію на право провадження господарської діяльності щодо проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, замовити розробку технічної документації із землеустрою у термін, що обумовлений угодою сторін.

2.2. Погоджену документацію із землеустрою відповідно до чинного законодавства  подати до сесії сільської ради для розгляду та прийняття рішення про передачу безоплатно у спільну сумісну власність земельної ділянки.

 

 

Сільський голова                           /підпис/                               С. В. Сокальський


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь